Oana Lovin și Codruța Cerva, bătaie la Ministerul Sănătății. Susținător al lui Voiculescu, luat cu ambulanța: „Marș de aici!“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Scandal mare în fața sediului Ministerul Sănătății astăzi. Protestatarele Codruța Cerva și Oana Lovin l-au lovit și jignit pe un bărbat, susținător al lui Vlad Voiculescu. Acesta din urmă a sunat la 112 să ceară ajutorul poliției și al Ambulanței. Tânărul a anunțat că va depune plângere penală pe numele celor două femei, pentru loviri și alte violențe.

Susținătorul lui Vlad Voiculescu a venit să strângă hârtiile cu manifeste împotriva lui, aduse de protestatare, dar acesta l-au atacat și lovit pe bărbat, chiar sub ochii jandarmilor. Ulterior bărbatul a sunat la 112 să acuze că a fost lovit de Lovin și Cerva. Bărbatul a apelat și la jandarmii din zonă să îl apere de furia celor două femei.

Potrivit Realitatea PLUS, acesta a ajuns la serviciul de  Medicină Legală și a anunțat că va depune plângere penală pe numele celor două femei, pentru loviri și alte violențe. Bărbatul a ajuns cu ambulanța la spital, după ce a suferit loviri în zona capului. Cerva și Lovin ar fi fost amendate cu câte 200 de lei pentru tulburarea liniștii și a ordinii publice.

Se pare că bărbatul, despre care cele două protestatare au crezut că lucrează în minister, ar fi spus că nu i se pare normal ca sacii cu mesaje pentru Vlad Voiculescu să stea în acel loc. Femeile care au adus sacii l-au luat însă la bătaie cu pumnii și picioare pentru că nu au fost de acord cu gestul său de a muta sacii din fața instituției. Acestea l-au lovit și jignit în același timp pe bărbat.

„Pleacă de aici că nu este ministerul lui tac-tu. Luați-l pe ăsta de aici. Pleacă mă jegule, Marș de aici, trepanatule", au strigat cele două femei.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel