Oamenii s-au săturat. PROTEST spontan pe șosea

Narcis Popa |
Data publicării:

Aproximativ 40 de persoane din localitatea Sântandrei, de lângă Deva, au protestat spontan vineri seara, în apropierea unei treceri de pietoni de pe DN 7, reclamând faptul că, în ciuda traficului intens din zonă, locul nu este luminat pe timp de noapte, ceea ce duce la producerea unor accidente mortale ale căror victime sunt oamenii care se încumetă să traverseze şoseaua. 

Sătenii din Sântandrei susţin că în ultimii ani pe trecerea de pietoni ar fi fost accidentate mortal şapte persoane din cauză oamenii nu pot fi văzuţi la timp de către şoferi din cauza luminii insuficiente.

Ultima victimă este un bărbat de 76 de ani care a fost lovit mortal joi seara de o maşină condusă de un tânăr care a relatat ulterior poliţiştilor că nu l-a văzut pe bătrân atunci când traversa şoseaua pe trecerea de pietoni.

"Solicităm autorităţilor măsuri urgente pentru semnalizarea corespunzătoare a acestei treceri de pietoni aflată în beznă, pe timp de noapte. Este un loc cu un trafic infernal. Trebuie găsită o soluţie convenabilă pentru pietoni şi pentru şoferi, deoarece este o adevărată problemă să traversezi cele patru benzi ale şoselei, chiar şi pe timp de zi. Chiar şi cu maşina este greu să ieşi din Sântandrei în DN 7", a spus unul dintre protestatari.

Oamenii prezenţi la protest au purtat cu ei candele de culoare roşie. La diverse intervale de timp sătenii traversau şoseaua, în grup, pe trecerea de pietoni, provocând întreruperi în trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel