O tânără și cei doi copii minori ai săi, înjunghiați de bunicul lor. Femeia este în stare gravă la spital

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Locuitorii din satul Babdiu, aparținând de comuna clujeană Bobâlna sunt în strare de șoc, după ce, miercuri după-amiază, o femeie și cei doi copii ai săi, de 6 și 10 ani, au fost înjunghiați. Surse judiciare au precizat că suspect în acest caz ar fi chiar bunicul copiilor, socrul femeii, care este audiat de polițiști.

Femeia a fost internată de urgență la Spitalul Municipal Dej în stare gravă și este operată, aceasta prezentând răni cauzate de cuțit în abdomen și în zona cervicală, în timp ce cei doi copii prezintă răni superficiale și rămân internați pe secția de Pediatrie.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați de către o femeie 31 de ani, din comuna Bobâlna, cu privire la faptul că la domiciliul său a avut loc un scandal. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej, fiind identificată femeia în cauză și doi minori de 6, respectiv 8 ani, scrie cluj24.40.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al ambulanței, femeia alături de cei doi minori fiind transportați la Camera de Primiri Urgențe Dej, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. În cauză, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, continuă cercetările în vederea lămuririi tuturor aspectelor în care s-a produs evenimentul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel