Doi oameni, înjunghiați în Gara Timișoara. Unul a murit 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi oameni au fost înjunghiați în Gara Timișoara. Din câte se pare, ambii sunt cetățeni afgani. Din păcate, unul a decedat. 

Procurori ai Parchetului Timiş fac cercetări şi administrează probatorii în vederea identificării agresorilor care au înjunghiat, luni seara, doi cetăţeni afgani, dintre care unul a decedat, au declarat pentru reprezentanţii Biroului de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Potrivit procurorului de caz, citat de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, se lucrează pentru identificarea făptuitorilor şi pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt.

Doi cetăţeni afgani au fost înjunghiaţi, luni seara, în zona Gării de Nord din Timişoara, iar unul dintre ei a decedat, în urma unor agresiuni ai căror autori sunt încă neidentificaţi.

Surse judiciare au menţionat faptul că ar fi avut loc o încăierare între două grupuri de migranţi afgani, doi bărbaţi fiind înjunghiaţi. Trecătorii au sunat la 112 şi mai multe echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie au sosit la faţa locului.

Cei doi răniţi au fost duşi la spital, dar unul dintre ei a murit, cel de-al doilea fiind în stare gravă, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel