O tânără ROMÂNCĂ stabilită la Londra, DISPĂRUTĂ de trei săptămâni. Apelul DISPERAT al mamei ei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Denisa, o tânără în vârstă de 21 de ani, originară din Vatra-Dornei, Suceava, dar care locuiește cu soțul său, un bărbat de origine albaneză, la Londra, în Marea Britanie, este dată dispărută de mama ei, scrie Libertatea.

Femeia susține că n-a mai putut s-o contacteze pe fiica ei din data de 7 august. 

„Pe data de 8 august trebuia să vină la mine. Pe 7 august am sunat-o să văd când are avion, fiindcă trebuia să merg să o aștept la aeroport. Ea mi-a spus că are niște probleme, nu are bani și nu știe dacă vine pe 8 sau pe 10 august. Mi-a spus că mă anunță", a povestit mama Denisei.

(w670)

„Nu m-a anunțat și când sunam avea telefonul închis, iar pe WhatsApp, până pe data de 13 august primea mesajele și le vedea, dar nu răspundea. Apoi, până pe 23 august vedeam că primește mesajele de la mine, dar nu-mi mai arăta că le vede. Nu-mi răspundea chiar în fiecare zi înainte să dispară, dar în ultimul timp vorbeam aproape zilnic, era o persoană foarte activă pe Facebook, pe Whatsapp... Ea practic acum nu are acces la telefon, deci ori e sechestrată, ori e arestată, ori nu știu", a mai adăugat femeia.

Ceea ce este ciudat însă, e faptul că soțul nu vrea să meargă să depună plângere la poliția din Londra, cel puțin nu fără să fie prezentă și mama fetei. 

Maria mai spune și că a fost la autoritățile italiene să denunțe dispariția fiicei sale, dar, având în vedere că fata este rezidentă în Londra, au spus că nu o pot ajuta dacă nu este cetățean italian și nu a dispărut sau nu sunt informații sigure că s-ar afla pe teritoriul Italiei. A sunat și la Inspectoratul Județean de Poliție din Suceava, de unde Maria și Denisa sunt originare din România, dar și acolo i s-a spus că nu e de competența lor și că trebuie să facă o petiție online. A făcut-o, dar nu a primit niciun răspuns încă.

(w670) 

Olteanu Denisa Valentina are 21 de ani, ochi căprui, păr blond spre șaten, 1,60 metri înălțime aproximativ și 45 de kilograme.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel