O tânără româncă din Bihor acuză că a fost violată de tatăl și bunicul său. A fugit de acasă după majorat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Tatăl româncei de 18 ani violată la Anzio vorbește: „Dacă îl prind pe violator nu știu ce îi fac..."
Italia. Tatăl româncei de 18 ani violată la Anzio vorbește: „Dacă îl prind pe violator nu știu ce îi fac..."

O adolescenta a fugit de acasă la puțin timp după ce a împlinit 18 ani, duă ce a  făcut o plângere penală împotriva tatălui și bunicului, care ar fi abuzat-o timp de un an.

Bărbații susțin însă că totul este o invenție a fetei, care nu suporta modul mai strict în care era educată și voia cu orice preț să fugă la mama ei, unde se pare că o aşteaptă şi iubitul ei.

Fata a locuit cu tatăl său imediat după divorțul părinților, în localitatea Groși din județul Bihor. Mama s-a mutat într-o comună din Cluj, alături de sora mai mică a fetei. Acolo ar fi dorit să ajungă și tânăra de ceva vreme. Atât tatăl cât și bunicul resping acuzațiile fetei că a fost violată de cei doi timp de ani de zile. Cei doi cred că ar fi fost sfătuită de vreo prietenă să facă plângere împotriva lor pentru a putea fugi la mama.

Pe de altă parte, mama fetei susține că a aflat abia recent de la fiica cea mare prin ce ar fi trecut încă de la vârsta de 17 ani şi povesteşte că şi ea a fost abuzată de fostul soţ şi de tatăl său. Fata este elevă în clasa a 12-a. Profesorii spun că nu au observat ceva anormal în comportamentul fetei, ba mai mult, i-au luat prin surprindere zvonurile apărute, mai ales că adolescenta nu s-a plâns cadrelor didactice și nici nu a solicitat consiliere din partea psihologului școlii. Procurorii au demarat o anchetă, iar tânără a fost dispusă unei expertize medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel