O tânără româncă a încercat să se sinucidă după o ceartă cu iubitul. Fata a înghițit zeci de pastile

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O tânără româncă a încercat să se sinucidă după o ceartă cu iubitul. Fata a înghițit zeci de pastile
O tânără româncă a încercat să se sinucidă după o ceartă cu iubitul. Fata a înghițit zeci de pastile

Poliţia Municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Dionisie A. despre faptul că Vlăduța S., de 22 de ani, în timp ce se afla la locuinţa situată  în municipiul Suceava, a înghițit 20 de comprimate medicale. Fapta s-a petrecut pe data de 29 octombrie 2021, la ora 19.15.

La fața locului a fost găsită Vlăduța S., din Republica Moldova, studentă în cadrul USV Suceava, căreia i se acordau îngrijiri medicale de către un echipaj al SAJ Suceava. Din primele verificări a rezultat faptul că tânăra, în jurul orei 19.00, pe fondul unor neînţelegeri cu prietenul său a ingerat în mod voluntar un număr de 20 de comprimate.

Vlăduța S. a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată prezumtiv cu „intoxicaţie acută voluntară medicamentoasă ”, aceasta rămânând sub supraveghere medicală. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, scrie  ziardesuceava.ro

 

O altă tânăra studentă, găsită moartă într-un cămin din Iași. Prietenă: ”Chipul tău blând a rămas în imaginea mea”

 

 

Reamintim că, noaptea de Înviere, o studentă a fost găsită moartă într-o cameră de cămin din Tudor. Tânăra se numea Carmen Macovei și avea 19 ani. Ea era studentă în primul an la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatica Aplicată din cadrul Universităţii Tehnice ”Gheorghe Asachi”.

Fata a fost găsită de către paznicul alertat de părinții ei. Aceștia încercau să o contacteze telefonic, dar nu reușeau.  Prima variantă în opinia anchetatorilor este sinuciderea cu pastile, însă necropsia care va stabili cu exactitate cauza morții. Tânăra nu a lăsat niciun bilet de adio. Cei care au cunoscut-o sunt șocați de vestea morții ei, scrie ziaruldeiasi.ro.

”Sunt șocată de această veste tristă. Este greu de acceptat! Tu o ființă atât de gingașă....nu am cuvinte! Am crescut împreună, am copilărit, ne-am jucat, ne-am povestit problemele, eram amândouă zi de zi, m-ai ajutat mereu când am avut nevoie, mai ales la școală....nu îmi vine să cred! Ai plecat fulgerător, ca și Alexandra ....mult prea devreme, aveai un viitor în față. Condoleanțe familiei tale pentru că ai lăsat în urma ta o durere nemărginită, iar tu, odihnește-te în pace”, este unul dintre mesajele de pe rețelele de socializare.  ”Dumnezeu să o odihnească, iar familiei putere multă. Atâta durere și atâta doliu ...”, a scris unul dintre cei care au cunoscut-o. 

”Chipul tău blând a rămas în imaginea mea. Te-ai retras în lumea celor drepți și bun, suflet bun ce ai fost. Dumnezeu să îți vegheze somnul de veci! Drum lin alături de îngeri către Dumnezeu. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag. Odihnă veșnică. Dumnezeu să le de-a putere familiei să treacă peste această grea încercare. Dumnezeu să o ierte”, a transmis o prietenă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel