O tânără româncă a bătut nouă persoane, dintre care patru poliţişti

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O tânără de 22 de ani, posibil drogată, s-a bătut cu alte femei într-un local din Constanța, cu trei agenți de la o firmă de securitate chemați să aplaneze conflictul, dar și cu mai mulți polițiști.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța susțin că în timp ce se afla în incinta unui local din orașul Constanţa, în urma unui conflict spontan cu o altă femeie, tânăra a tras-o pe aceasta de păr și a lovit-o cu pumnii și picioarele.

Totodată, a aruncat cu un pahar înspre altă femeie pe care a nimerit-o în cap.

Una dintre femeile bătute a apăsat butonul de panică al localului, iar după sosirea agenților de securitate de la o firmă privată, tânăra l-a mușcat pe unul de antebrațul stâng, iar pe alți doi i-a lovit cu piciorul în cap, respectiv în testicule.

La fața locului au intervenit trei polițiști locali, iar în momentul în care aceștia au încerat să o încătușeze, tânăra a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe una dintre polițiste și a lovit-o, totodată, cu capul în zona pometelui stâng.

În acest caz a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care reușit să o bage într-o dubă pe tânără pentru a fi dusă la sediul Poliției Locale Constanța.

„În timp ce se aflau în interiorul Poliției Locale, aceasta a lovit cu piciorul în mână un polițist de la Poliția Națională. Ulterior, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe un polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe o altă polițistă locală”, arată procurorii.

 

Tânăra a amenințat toate persoanele

 

Femeia a fost dusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.

„În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, tânăra a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe o polițistă de la Poliția Națională. Pe tot parcursul derulării evenimentelor, tânăra a amenințat toate persoanele, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat”, au precizat procurorii.

Tânăra a fost reținută și apoi arestată preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel