O tânără mămică româncă, ucisă în noaptea de Revelion de un BMW, înmatriculat în Marea Britanie

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

O tânără româncă, în vârstă de 34 de ani, mămică a două fete, a fost omorâtă în noaptea de Revelion într-un accident în satul Huși din comuna Preutești, Suceava.

Tragedia s-a produs la numai 20 de minute după miezul nopții, atunci când Vasilica se afla pe stradă, împreună cu mai multe persoane și sărbătorea intrarea în noul an.

Potrivit Poliției, la ora 00.20, Cosmin Ciobanu, un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Bunești, a condus un autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe dreapta, iar în timpul unei depășiri a lovit două persoane care se aflau pe marginea drumului.

Tânăra mămică a fost lovită atât de tare încât a intrat în comă, iar o oră mai târziu, la spital, s-a stins din viață. Un alt tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost și el rănit în accident și a fost transportat la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar polițiștii au descoperit că nu consumase băuturi alcoolice.

„În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Iubirea noastră pentru tine nu se va stinge niciodată”, a scris pe Facebook soțul tinerei care și-a pierdut viața în noaptea de Revelion, potrivit Observator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel