O tânără din Madrid, ucisă de un copac, doborât de rafalele de vânt

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O tânără din Madrid, ucisă de un copac, doborât de rafalele de vânt
O tânără din Madrid, ucisă de un copac, doborât de rafalele de vânt

Furtuna Ciarán a provocat dezastru în Spania: persoană a decedat din cauza unui copac doborât de vânt, 42 de zboruri au fost anulate, iar traficul feroviar a fost suspendat în nordul peninsulei.

Violența furtunii a provocat un deces în Madrid, unde o tânără care a murit joi, 2noiembrie,  la ora 13:00, când un copac a căzut peste ea în timp ce mergea pe o stradă din cartierul Chamberí din Madrid. Pe trecere se mai aflau alte cinci persoane care au fost rănite ușor, după cum a raportat un purtător de cuvânt al Urgenței din Madrid.

Tânăra de 23 de ani se afla, împreună cu părinții săi, pe trecerea de pietoni, când a fost lovită de copacul care a căzut, murind aproape pe loc. Celelalte persoane au rămas prinse între crengi. Paramedicii s-au deplasat rapid la fața locului și au găsit-o pe tânăra decedată. Celelalte cinci persoane au fost rănite de copac, suferind vânătăi și tăieturi minore.

Pompierii din Comunitatea Madrid au efectuat 124 de intervenții în noaptea de joi din cauza problemelor legate de vântul puternic din regiune, majoritatea din cauza copacilor căzuți pe carosabil. 

Pe lângă Galicia, una dintre cele mai afectate comunități spaniole, furtuna a provocat anularea a 42 de zboruri. Nordul Spaniei a fost cel mai afectat, 13 zboruri anulate în Bilbao, șase anulări și A Coruña, patru zboruri anulate pe aeroporturile din San Sebastián și Barcelona, ​​trei în Asturias, două zboruri anulate și alte două anulări în Santander. 

În Madrid, furtuna a întrerupt traficul feroviar între Navacerrada și Cotos. În Valencia, Portul Sagunto a fost închis traficului maritim din cauza furtunii de coastă.

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel