O tânără din Italia a căzut de la etajul trei în timp ce își făcea selfie

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă din Italia a căzut de la etajul trei, în timp ce își făcea selfie. Primele date ale anchetei arată că femeia, în vârstă de 27 de ani, consumase alcool în exces.

Tânăra stabilită din Italia s-a ales cu fracturi zdravene la gambe, după ce a căzut de la etajul trei al vilei în care locuia. Femeia a consumat alcool în exces și a vrut să își facă un selfie, pentru a fi postat pe rețelele de socializare. Însă, fotografia era să o coste viața, pentru că s-a dezechilibrat și a căzut în gol, transmite Altre Pagine.

Accidentul s-a petrecut în zona litoralului Schiavonea di Corigliano-Rossano, potrivit sursei citate.

La acest moment, tânăra primește îngrijiri medicale la Spitalul  „Nicola Giannettasio” din Rossano. Medicii italieni spun că este extrem de speriată.

O româncă din Italia a fost la un pas să moară din cauza unui selfie

Sociologii și psihologii atrag atenția cu privire la fenomenul„ selfie”. În toată lumea se înregistrează accidente, tragedii, din cauza unui „banal selfie”. Impactul rețelelor de socializare, al fotografiilor realizate în diverse locuri, fără măsuri minime de protecție se reflectă în viața socială.

Mii de tineri se arată mai fascinați de a se fotografia singuri, decât de a se bucura de un loc, de un peisaj sau de a petrece timp cu prietenii în viața de zi cu zi.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel