O tânără a ajuns la urgențele Spitalului Județean Suceava, după ce a fost agresată de soț

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată, duminică, la ora 13.00, de către Unitatea de Primire a Urgențelor Suceava, după ce o  femeie de 27 ani, din municipiul Suceava, a ajuns la urgență, spânând că a fost agresată de soț.

Femeia le-a spus polițiștilor că, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresată fizic și amenințată cu acte de violență de către soțul ei de 29 ani, în timpul agresiunii acesta distrugându-i și un telefon mobil. Polițiștii au completat Formularul de Evaluare a Riscului conform art. 5, alin. 2 din Legea 217/2003 privind violența domestică, reieșind faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității corporale a femeii, polițiștii emițând un ordin de protecție provizoriu față de soțul de 29 de ani.

Ulterior, polițiștii s-au deplasat la adresa de domiciliu a celor doi soți unde, în prezența soției a fost identificat bărbatul de 29 de ani căruia i s-a adus la cunoștință sesizarea acesteia de violență în familie, scrie svnews.ro.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 29 de ani pe o perioada de 5 zile (120 ore). În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și „amenințare”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel