O româncă venită din SUA și-a ucis fiul de 10 ani sub ochii băiețelului mai mic, de doar 4 anișori (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Camelia, fosta profesoară care și-a ucis fiul de 10 ani, își creștea singură băieții. Cel mic, care are 4 ani s-a ascuns și a sunat un vecin, cerând ajutor.

O fostă profesoară din Maramureș și-a ucis fiul de 10 ani sub ochii băiețelului mai mic, de doar 4 anișori. Crima s-a petrecut vineri de dimineață, în casa în care Claudia P., își creștea băieții. Cel mic a văzut totul și a reușit să se ascundă, sunând un vecin, căruia i-a cerut ajutorul.

Crima cutremurătoare de la Bozânta Mică, comuna Recea, în Maramureș, n-a fost anunțată de nimic, dar acum mulți cred că femeia suferea de depresie. Claudia și-a sufocat băiatul în somn, apoi, susțin surse din anchetă, ar fi înghițit o substanță, în încercarea de a se sinucide. E în Terapie Intensivă, fără să existe informații legate de starea în care se află.

 

Femeia a fost profesoară

 

Originară din Bozânta Mică, femeia a fost profesoară în sat, apoi a emigrat în America, unde trăiește o bună parte din rudele ei, dar a divorțat și a revenit în țară, relatează Observator. Locuia doar cu băieții ei și era învățătoare la Liceul de Arte din Baia Mare.

Cazul a intrat și în atenția DGASPC Maramureș și a fost evaluat de specialiștii instituției. Deocamdată nu s-a impus instituirea unei măsuri de protecție specială pentru minorul de 4 ani, acesta fiind acum în grija familiei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel