O româncă și-a lăsat bebelușul în viscol, în cărucior, în fața unei săli de jocuri de noroc

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Polițiștii din Bacău au deschis dosar penal în cazul fetiței de un 1 an și 3 luni lăsate nesupravegheată în cărucior, în viscol, în fața unei săli de jocuri de noroc. 

De asemenea, Direcția Județeană pentru Protecția Copilului Bacău a fost sesizată în acest caz, scrie Mediafax. Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău s-au sesizat din oficiu după ce imaginile video au apărut în spațiul public.

În imagini se vede cum un cărucior în care se afla o fetiță de un an și trei luni a fost lăsat, luni seara, în bătaia vântului, în fața unei săli de păcănele. Mama celei mici a intrat în sală, iar căruciorul a fost dus de vânt foarte aproape de stradă, moment în care un bărbat iese și îl prinde.

„Din primele verificări, s-a stabilit că, o tânără de 21 de ani, din mun. Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni”, au transmis, marți, reprezentanții Poliției Bacău.

În acest caz, polițiștii continuă verificările, pentru a stabili cu exactitate situația și împrejurările în care s-a petrecut incidentul. De asemenea, a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului și a fost sesizată și DGASPC Bacău, scrie Mediafax.

 

Un copil de trei ani a căzut de la etajul unui bloc. Băiețelul a ajuns la spital

 

Un alt copil a fost implicat recent, într-un eveniment nefericit. Mai exact, un copil de trei ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani, după ce ar fi căzut de la etajul doi al unui bloc din municipiul Focşani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În jurul orei 16,00, Poliţia Municipiului Focşani a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui bloc din municipiu. Băieţelul în vârstă de trei ani a fost transportat cu ambulanţa la SJU Focşani, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate", a precizat IPJ Vrancea.

Copilul se afla în grija unor rude la momentul accidentului și ar fi căzut de la etajul doi al unui bloc din Focşani, după ce s-ar fi aplecat peste balcon. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, copil a fost preluat conştient de la locul accidentului.

"Copilul a fost preluat conştient de la locul accidentului de echipajul SAJ Vrancea şi transportat la SJU Focşani, pentru investigaţii suplimentare. Acesta prezenta un hematom cranian şi traumatism toracic şi, la prima vedere, nu avea fracturi ale membrelor superioare sau inferioare", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

De asemenea, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, scrie Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel