O româncă şi-a abandonat fetiţă de 6 ani la o vecină, pentru că voia să îşi refacă viaţa

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O româncă şi-a abandonat fetiţă de 6 ani la o vecină, pentru că voia să îşi refacă viaţa
O româncă şi-a abandonat fetiţă de 6 ani la o vecină, pentru că voia să îşi refacă viaţa

O femeie de 32 de ani din comuna gorjeană Borăscu, care fusese dată dispărută, după ce și-a lăsat fetița de șase ani la o vecină, acum mai bine de o săptămână, a fost găsită de polițiști la Turceni.

Acesta le-a spus oamenilor legii că nu vrea să se întoarcă acasă, deoarece est într-o relație. Protecția Copilului Gorj a demarat o anchetă și a vorbit cu ambii părinți ai micuței. În prezent, tatăl se va ocupa de minor, el având și condiții mai bune de trai și venituri pentru creșterea copilului.

Mama a declarat că nu vai vrea să se ocupe de fetiță. De altfel, nașa a fost cea care a avut grijă până acum de fetiță. "Am evaluat situația, am discutat cu ambii părinți. Din păcate, mama nu dorește să revină la domiciliu, find într-o altă relație. Copilul a rămas în grija tatălui, care va fi sprijinit de nașă de botez, de care fetiță este foarte atașată. Și până acum, nașa a fost foarte atentă la nevoile copilului", a spus Lidia Bârsanu, psiholog la DGASPG Gorj, citată de pandurul.ro.

Reamintim că femeia a plecat pe 15 iulie de acasă, lăsând fetița la nașa ei, în timp ce tatăl micuței era la serviciu, în Craiova. Acesta a dat-o dispărută abia de 21 iulie, nefiind prima dată când femeia plecă de acasă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel