Italia. Româncă, bolnavă de cancer, maltratată și amenințată cu moartea de partenerul său, un conațional  

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Româncă, bolnavă de cancer, maltratată și amenințată cu moartea de partenerul său, un conațional 
Italia. Româncă, bolnavă de cancer, maltratată și amenințată cu moartea de partenerul său, un conațional 

Un român, cu domiciliul în Montecatini Terme, și-a agresat cu amenințat cu moartea partenera sa, de origine română, bolnavă de cancer. Românul violent, care era sun aburii alcoolului, a fost oprită la timp de polițiști, care evitat producerea unei tragedii.

 

La finalul unei anchete, desfășurată de polițiștii de la postul de poliție Montecatini, a fost emisă o ordonanță prin care i s-a impus să nu se apropie de fosta parteneră și de locurile locurile frecventate de persoana agresată. Românul este acuzat de rele tratamente, aplicate victimei, violență domestică, amenințări cu moartea, la adresa concubinei sale.

Românul este acuzat că a profitat de starea precară a femeii, care suferă de un neoplasm, pentru a o agresa. O altă circumstanță agravantă este faptul că românul a comis actele de violență în timp ce se afla sub influența alcoolului. Agresorul le-a spus polițiștilor că nu mai vedea în femeie persoana pe care o iubise cândva, ci doar o victimă care trebuia hărțuită zilnic. Nici măcar faptul că femeia era grav bolnavă nu l-a oprit de agresor, scrie lanazione.it.

Polițiștii au început investigațiile cu un singur scop: să salveze victima de abuzurile zilnice la care era supusă de către partenerul său. Cazurile de violența în familie sunt în creștere, spun polițiștii italieni. Victimele trebuie să știe că nu sunt singure și că pot conta pe ajutorul oamenilor legii. Agenții secției de poliție din Montecatini continuă să prevină și să reprime infracțiunile comise în familie în zona de competență.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel