O româncă s-a dat drept polițistă și a înșelat o mamă care încerca să își salveze copilul. Bebelușul de numai câteva luni a murit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Andreea R., o tânără în vârstă de 23 de ani, din Gura Humorului (Suceava), a fost arestat pentru 30 de zile, după ce s-a dat drept polițistă și a înșelat o mamă disperată care încerca să își salveze copilul grav bolnav. Din nefericire, copilul a murit la scurt timp.

La începutul acestei săptămâni, polițiștii și procurorii suceveni au efectuat o serie de percheziții într-un dosar de trafic de influență și înșelăciune în care tânăra de 23 de ani este acuzată că s-ar fi dat drept polițistă pentru a înșela mai multe persoane.

Astfel, ea a fost reținută și ulterior arestată preventiv de Tribunalul Suceava pentru o perioadă de 30 de zile.

Printre victimele falsei polițiste din Gura Humorului se numără și o tânără mamă care a încercat să își salveze copilul grav bolnav, însă a picat în plasa escroacei.

 

Cea care a încercat să o ajute era de fapt o escroacă

 

Folosindu-se de conturi false de Facebook, diplome false și insigne, Andreea R. a reușit să obțină 5.000 de lei și 1.000 de euro de la mama copilului bolnav căreia i-a promis că o va ajuta să obțină mai repede dosarul pentru decontul procedurilor medicale necesare copilului.

Timpul a trecut, iar dosarul nu a fost rezolvat, lucru care a dat de bănuit tinerei mame din comuna Ostra, aceasta prezentându-se la sediul Poliției din Gura Humorului cu fotografia celei care s-a dat drept polițistă, notează monitorulsv.ro.

Așa a aflat că cea care a încercat să o ajute era de fapt o escroacă. Între timp, bebelușul de numai câteva luni a murit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel