O româncă plecată la muncă în Italia e DISPĂRUTĂ de 8 luni. Poliția cere ajutorul populației

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Butnariu Cristina, româncă dispărută în Italia
Butnariu Cristina, româncă dispărută în Italia

O româncă în vârstă de 63 de ani este dispărută de peste 8 luni în Italia. Poliția cere ajutorul populației pentru a o găsi. 

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 63 de ani din comuna Hilișeu Horia, care a plecat la muncă în străinătate, iar de mai bine de opt luni nu a mai dat niciun semn de viață. Cercetările au fost declanșate în urma unei sesizări primită din partea rudelor femeii, care încearcă acum să-i dea de urmă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Cristina Butnariu a plecat în urma cu trei ani in Italia, păstrând legatura cu familia până în luna aprilie 2020 când aceasta nu a mai putut fi contactată. Polițiștii au solicitat acum și ajutorul populației în speranța că cineva ar putea oferi informații care să ducă la localizarea femeii.

"Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, potrivit monitorulbt.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel