O româncă, impresionată de clasa întâi la Emirates. Un zbor costă 7000 euro. Ce surprize a descoperit în timpul zborului - VIDEO

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
O româncă impresionată de clasa întâi la Emirates. Ce surprize a descoperit în timpul zborului - VIDEO / Foto: Tiktok
O româncă impresionată de clasa întâi la Emirates. Ce surprize a descoperit în timpul zborului - VIDEO / Foto: Tiktok

Într-un videoclip postat pe platforma TikTok, un influencer român a dezvăluit impresiile sale despre clasa întâi la Emirates Airlines. Tânăra a rămas impresionată de toate facilitățile și lucrurile gratuite pe care le primești.

Românca a strâns mii de likeuri și comentarii pe TikTok după ce a filmat toate facilitățile de care ai parte într-un zbor la clasa întâi la Emirates Airlines. Deși nu se poate bucura în totalitate de toată experiența, din cauză că doarme pe avion, românca a rămas profund impresionată de servicii și de condițiile oferite de companie.

 

Românca: Compania de zbor Emirates, atentă la toate detaliile

 

Tânăra influencer a început prin a arăta unul dintre cele mai notabile aspecte ale zborului la clasa întâi - locul spațios pe care stai pe timpul călătoriei și care se poate transforma într-un pat confortabil pentru a dormi mai bine. Pe lângă acesta, Emirates pune la dispoziție o saltea de lux, o plapumă și pijamale pentru o experiență de somn cât mai plăcută.

În videoclip, tânăra româncă a prezentat, de asemenea, produsele pe care le primești pentru a-ți asigura un somn odihnitor, inclusiv o mască de ochi, parfum de pernă, ulei esențial de somn și produse de îngrijire facială, cum ar fi cremă antirid pentru ochi și toner. O trusă cu produse de îngrijire de bază este, de asemenea, pusă la dispoziția pasagerilor, conținând deodorant, periuță de dinți, perie de păr, oglindă, parfum, creme pentru corp și față, precum și șervețele umede și uscate.

Printre facilitățile impresionante se numără și posibilitatea de a face un duș la bord, compania oferind două dușuri pentru pasageri. Aceștia au la dispoziție cinci minute de apă caldă și toate produsele necesare, de la cele de igienă până la șlapi, uscător de păr, prosoape și halate.

 

Românca s-a delectat cu o gamă de lux de preparate

 

În ceea ce privește divertismentul, cei care preferă să se relaxeze vizionând un film au acces la un coș plin cu ronțăieli dulci sau sărate. De asemenea, meniul generos al companiei oferă o gamă variată de preparate pentru a satisface orice poftă.

Nu în ultimul rând, influencerul a dezvăluit că fiecare pasager primește o agendă personalizată cu logo-ul Emirates și un pix ca amintiri de la călătorie.

Impresionată de toate aceste facilități și atenția la detalii,  românca a împărtășit experiența sa în mediul online, captivând atenția și curiozitatea celor care visau să călătorească în clasa întâi a companiei Emirates Airlines.

 

@magnbrush Am zis ca tot fac un video de genul sa va explic cum e sa zbori first class cu Emirates. Sincer eu am dormit aproape tot zborul ???? nu pot sa stau treaza pe avion ???? #indianromanianlove #fyromania #mumbaifashion #firstclassemirates #travellife ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) - SUNNY HOOD STUDIO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel