O româncă și iubitul ei au creat panică într-un oraș din Spania. Lista infracțiunilor e lungă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Polițiștii din Lgorono, provincia La Rioja, au reușit să captureze un cuplu format dintr-o tânără româncă și iubitul ei portughez care făcuseră din furt un „modus vivendi“.

Potrivit pollițiștilor spanioli, cei doi tineri cu domiciliul în Logroño, au împreună 12 arestări la activ, toate fiind infracțiuni la regimul patrimonial, în mod special tâlhărie sau furt.

Bărbatul, un portughez de 36 de ani, era creierul operațiunii, având menirea de a distrage atenția sau de a supraveghea atent operțiunile, în tmp ce partenera sa, o româncă de 26 de ani, se ocupa efectiv de sustragere bunurilor. Polițiștii au intrat în alertă încă din luna septemrbie, după ce furturile din  Logroño au început să se îndesească. Ei sunt acum anchetați pentru alte opt fapte similare, de furt sau tâlhărie. Cele opt furturi comise au fost efectuate în diferite tipuri de unități comerciale, de la supermarketuri la parfumerie și farmacii, printre produsele furate, preferate fiind parfumurile și produsele de igienă personală.

„Această tipologie penală este tipică infractorilor recidiviști  cum ar fi cei doi reținuți, care ajung să se specializeze în comiterea infracțiunilor rapide, care le permit să obțină bani rapid, prin vânzarea bunurilor obținute după realizarea unor mici furturi sau jafuri, acesta fiind singurul său „modus vivendi”“, a explicat un reprezentan al Poliției Naționale din Logoronp, citat de riojaactuael.es.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel