O româncă din Italia s-a prefăcut că e bolnavă ca să fure de la omul care a sărit să o ajute 

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Se preface bolnavă ca să fure un Rolex: românca a fost surprinsă de camerele de luat vederi. A fost nevoie de patru luni pentru a o localiza, dar a fost eliberată din închisoare cu 24 de ore înainte de a fi interogată...

 

O persoană de naționalitate română s-a prefăcut că nu se simte bine pentru a reuși să ia de la încheietura victimei, o persoană care a sărit să o ajute, un ceas de mii de euro. Și când ne-am aștepta ca hoața în cauză, o româncă în vârstă de 32 de ani, să fie nevoită să plătească pentru ce a făcut cu ajutorul justiției, aceasta a rămas liberă.

Într-un timp cu adevărat record. Cum? Foarte simplu.

 

Falsă boală pentru a fura un Rolex: Hoața româncă surprinsă de camerele de luat vederi este deja în libertate

Nu a existat nicio validare a arestului și nici interogatoriu. Avocații femeii au reușit să se întâlnească cu victima pentru a-i înmâna o despăgubire egală cu valoarea obiectului furat. Șase mii de euro. Persoana jefuită, prin urmare, și-a retras plângerea.

Iar conform reglementărilor în vigoare, fără plângere, infracțiunea de furt nu mai este penală. 

Românca de 32 de ani, prin urmare, s-a întors în libertate cu 24 de ore înainte de a fi interogată. Și nu contează că femeia a fost acuzată și de recidivă pentru aceeași infracțiune. Furtul fusese comis în dauna unui cetățean italian din Peschiera. După ce a simulat o boală pentru a fi salvată de victimă, femeia a furat ceasul scump și a fugit cu mașina unui complice.

 

Poliția avea toate dovezile pentru ca românca să fie închisă, dar a scăpat

 

A fost nevoie de patru luni pentru a o localiza. Și tocmai acest detaliu, împreună cu informațiile adunate prin ascultarea martorilor, analiza imaginilor și patru luni, după cum am menționat, de muncă a anchetatorilor, au fost cele care au declanșat închiderea femii. Însă cătușele nu au mai ajuns pe mâinile româncei, după cum a relatat presa străină.

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNN 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel