O româncă din Italia, bătută de partener într-un autobuz: femeia, care avea stimulator cardiac, dusă la Urgențe

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Româncă terifiată de partener: „M-a amenințat cu un ciocan în fața ochilor copiilor mei” / Sursa foto: freepik.com
Româncă terifiată de partener: „M-a amenințat cu un ciocan în fața ochilor copiilor mei” / Sursa foto: freepik.com

O româncă a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovită de partenerul ei. Ulterior, femeia a fost transferată la camera de urgență.

O ceartă între iubiți trece de la stadiul de vorbe la fapte, iar bărbatul o lovește pe femeie în piept. Scenele s-au petrecut într-un autobuz din orașul Ancona.

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 11 noiembrie, șoferul unui autobuz a raportat polițiștilor că a văzut-o pe femeie zăcând în interiorul vehiculului pe care îl conducea.

Femeia, o româncă de 40 de ani, a spus că a fost lovită în piept de partenerul ei de 50 de ani și că avea un implant de stimulator cardiac.

Luat la întrebări,  partenerul  victimei, un român, le-a spus polițiștilor versiunea sa, explicând că s-a apărat de femeia care a vrut să-l lovească.

Femeia de 40 de ani a fost apoi dus la urgențe de către cei 118 operatori pentru verificările necesare. 

Un alt român, de 36 de ani, rezident în Maserà di Padova, a fost denunțat de carabinierii Unității Radiomobile a Companiei Abano Terme pentru violență în familie. 

 

Orbit de gelozie, un român din Italia și-a urmărit și atacat partenera, care s-a refugiat într-un bar

 

Evenimentele s-au petrecut în cursul nopții la un bar din centrul Maserà di Padova, unde s-a cerut intervenția carabinierilor.

La fața locului, militarii au identificat-o pe fată, o localnică de 24 de ani, dar cu domiciliul în Maserà di Padova, care a raportat că cu puțin timp înainte în locuința ei, în prezența fiului ei mai mic a fost amenințată, atacată și bătută de partener din motive de gelozie.

Militarii au adunat primele dovezi și le-au dus la domiciliul femeii, unde au constatat prezența bărbatului, relatează padovaoggi.it.

Românul a fost identificat și scos de urgență din locuință conform dispozițiilor Autorității Judiciare. Femeia le-a spus carabinierilor că nu a depus niciodată vreo plângere împotriva bărbatului. 

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel