O româncă, despăgubită după ce a alunecat şi şi-a rupt mâna într-un supermarket

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
mana_in_ghips
mana_in_ghips

O româncă, în vârstă de 50 de ani a obținut în instanță despăgubiri de aproximativ 3.400 de euro după ce a alunecat și și-a rupt mâna într-un supermarket.

 

Incidentul s-ar fi petrecut în aprilie 2019, când Cristina V. a mers împreună cu soțul la cumpărături într-un magazin Kaufland din Iaşi, când a alunecat lângă raionul legume-fructe. „Pardoseala din incinta magazinului, la raionul de legume și fructe, era acoperită cu ulei, ceea ce făcea ca acea pardoseală să fie foarte alunecoasă.Pardoseala nu era în curs de curățare și nici nu exista vreo avertizare din partea magazinului, pentru a preveni eventuale accidente. La un moment dat, am alunecat pe pelicula de ulei, suferind o fractură la mâna dreaptă”, a mărturisit femeia. Medicii ieşeni i-au eliberat femeii un certificat în care au menţionat că are nevoie de 55-60 de zile de îngrijiri și i-au pus mâna în ghips. După înlăturarea ghipsului, s-a dovedit că sudarea fracturii s-a făcut incorect și a avut nevoie de recuperare kineto-terapeutică.

“Tratamentul continuă, iar mâna fracturată nu și-a recăpătat mobilitatea inițială. Durerile sunt permanente”, a mai spus aceasta. Ieşeanca a mai spus că din cauza accidentului nu și-a putut îndeplini sarcinile de serviciu și nici nu a putut avea grijă de tatăl său bolnav, potrivit bzi.ro.

În urma celor întâmplate, femeia a cerut daune de 5.000 de euro, însă cei de la Kaufland s-ar fi oferit să achite doar cheltuielile medicale, aproximativ 10.000 de lei, susținând că nu este vina lor pentru accident. Judecătorii i-au admis femeii o parte din despăgubirile cerute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel