O româncă de 15 ani a furat un colier cu smarald și diamante de 20.000 de euro, dintr-un mall

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
diamante
diamante

O adolescentă în vârstă de 18 ani, care avea 15 ani la dată comiterii faptei, a fost obligată să urmeze un program de reeducare după ce, ajutată de tatăl său, a furat dintr-o bijuterie dintr-un mall din București un colier în valoare de aproape 20.000 de euro. 

O tânăra care avea la data faptei 15 ani a fost trimisă în judecată după ce a furat din magazinul ”Teilor Exclusive” din ”Băneasa Shopping City” un colier cu smarald și diamante în valoare de 91.401 lei. Aceasta nu a acționat singură. Ea a fost ajutată chiar de tatăl ei, în vârstă de 43 de ani. Curtea de Apel București a pronunțat, recent, sentința finală în dosarul de furt în care a fost trimisă în judecată. 

Furtul a avut loc în dată de 26 septembrie 2017, după-masă, în jurul orei 18.30. Cei doi inculpați au profitat de neatenția unui angajat care a lăsat o vitrină deschisă, iar după ce bărbatul a creat un paravan în fața sa, copila a luat colierul și l-a băgat în geantă. După ce s-au uitat pe camerele de supraveghere, angajații bijuteriei au deslușit modul în care a fost comis furtul, potrivit ziare.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel