O româncă abuzată și-a ucis soțul în fața celor patru copii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O femeie abuzată din judeţul Botoşani şi-a ucis soţul în faţa celor patru copii. Botoşăneanca ar fi cedat din cauza bătăilor încasate şi a înfipt un cuţit în pieptul bărbatului. A fost reţinută de poliţişti şi anchetată.

Incidentul a avut loc în satul Poiana, judeţul Botoşani. Weekend-ul trecut, o femeie de 41 de ani, abuzată fizic în mod repetat, spun vecinii, de partenerul de viaţă, a răbufnit şi i-a pus capăt zilelor.

Săteanca avea împreună cu soţul patru copii. Cel mai mare, este o fetiţă de numai 9 ani. Vecinii spun că femeia îndura bătăi repetate, fiind, se pare fugărită şi chiar spitalizată în urma agresiunilor. Weekend-ul trecut, scenele de violenţă s-au repetat. Din nou, în faţa copiilor. În acel moment, femeia a răbufnit, şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un cuţit şi a înfipt adânc lama în pieptul bărbatului de 42 de ani.

Acesta a fost transportat de urgenţă la spital. Medicii nu au mai putut însă să-l salveze şi a decedat. Crima a avut loc în faţa celor patru copii. De altfel, micuţa de 9 ani ar fi fost cea care a sunat la 112, potrivit Adevărul. Mama a fost reţinută de poliţişti şi anchetată pentru omor. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel