O româncă, cea mai frumoasă supraviețuitoare a Holocaustului

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Mai multe persoane aprind lumanari in memoria victimelor incendiului de la clubul COLECTIV din Bucuresti, in Piata Victoriei din Timisoara, duminica, 1 noiembrie 2015.
Mai multe persoane aprind lumanari in memoria victimelor incendiului de la clubul COLECTIV din Bucuresti, in Piata Victoriei din Timisoara, duminica, 1 noiembrie 2015.
O româncă în vârstă de 83 de ani a câștigat a treia ediție a concursului de frumusețe Miss Holocaust organizat în Haifa.

 

Rita Berkowitz a emigrat în Israel in 1951. Ea a fost aleasă dintre 16 participante, cea mai frumoasă supraviețuitoare a Holocaustului.

 

Concurentele au fost răsfățate de stiliști, îmbrăcate și aranjate special pentru podium. Ele au împărtășit celor prezenți din experiența prin care au trecut pe vremea Holocaustului și cum au reușit să rămână în viață, scrie Times of Israel.

 


Berkowitz are o fată, șase nepoți și cinci strănepoți. Într-un mesaj pentru evreii din Israel ea a declarat că: ”Toți evreii din întreaga lume ar trebui să vină în Israel. Așa vom fi mai puternici. Nu ne temem de nimeni. Evreii nu vor dispărea niciodată de pe fața pământului.”

 

 

Concursul de frumusețe a fost organizat de fundația Helping Hand din care fac parte peste 200.000 de supraviețuitori ai Holocaustului, care trăiesc în Israel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel