O șoferiță de TIR ROMÂNCĂ a MURIT la numai 26 de ani. „Drum lin către stele”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un mesaj trist a fost postat astăzi pe rețelele de socializare. O șoferiță româncă de TIR, Mihaela Barbuceanu, s-a stins din viața la numai 26 de ani din cauza unui stop cardiac. 

„Coleguța noastră frumoasă, Mihaela Barbuceanu, azi a plecat la ceruri la 26 de ani. Draga și frumoasa Mihaela, drum lin către stele. Dragoș, Dumnezeu să îți dea putere să treci peste această grea încercare”, a fost mesajul postat pe Facebook care anunța trecerea în neființă a șoferiței de TIR.

Sute de mesaje de condoleanțe au apărut imediat.

„Sincere condoleanțe întregii familii! Ne zbatem din răsputeri să ne organizăm într-un sindicat și greu vă decideți să deveniți membri ca să putem lupta împreună. Cum să vă ajutăm? O cotizație de 10 Lei/ lună oare este atât de mult? Plânge sufletul în mine când văd cum se sting atâtea vieți curmate de oboseală și stress".

„Dumnezeu să o odihnească! Ce păcat... atât de tânără să facă stop cardiac... De ce??? Atât de trist! Sincere condoleanțe familiei!"

„Dragă colegă, drum bun spre cer! Așteaptă-ne acolo, ne vom întalni cu toții într-o zi și o să continuăm cursele pe acelaș drum..."

„Te pui și dormi și nu știi dacă te mai trezești. Doamne ferește!!! Condoleante familiei!!!"

„Sincere condoleanțe familiei indoliate!!! Nu pot să cred, era așa de tânără! Odihnește-te în pace, draga noastră colegă! Putere familie să treacă peste această încercare!"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel