O nuntă de români şi o petrecere de 8 Martie, întrerupte de poliţiştii din Petroşani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O nuntă şi o petrecere de 8 Martie au fost întrerupte de poliţiştii din municipiul Petroşani, cele peste 100 de persoane care participau la evenimentele private fiind legitimate în urma intervenţiei forţelor de ordine şi urmând să răspundă în conformitate cu prevederile legale, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Primul eveniment s-a desfăşurat la un restaurant din Petroşani, poliţiştii fiind sesizaţi despre petrecerea de nuntă în cursul după-amiezei de duminică. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje formate din poliţişti şi jandarmi, care au legitimat 86 de persoane prezente acolo.

Alte 22 de persoane au fost legitimate la o sală de evenimente din Petroşani, unde se desfăşura o petrecere ocazionată de Ziua Internaţională a Femeii. În ambele situaţii, organizatorii şi participanţii la aceste evenimente vor fi sancţionaţi contravenţional conform Legii 55/2020 privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a precizat IPJ Hunedoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel