O nouă pistă a poliției: Fata găsită arsă pe un câmp din Giurgiu ar putea fi din București

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
fata arsa valiza
fata arsa valiza

Fata ucisă și incendiată pe un câmp din Giurgiu ar putea fi din Capitală. Ar fi vorba despre o tânăra de 22 de ani care locuia cu bunicul său în Sectorul 2 din București.

Criminaliștii au făcut un portret robot al tineri arse și au căutat în localitățile apropiate locului unde a fost descoperită. Nimeni nu a văzut pe cineva care să aibă semnalmentele respective.

Astfel, polițiștii au extins căutările și au ajuns pe o pistă promițătoare. Tânăra arsă ar putea fi o fată din București. Bunciul ei a anunțat dispariția abia luni, 2 noiembrie 2020, la deja trei zile după ce s-a găsit cadavrul incendiat pe câmp.

„Luni, 02 noiembrie a.c., Secția 9 Poliție a fost sesizată de bunicul unei tinere cu privire la faptul că nepoata sa, Ghinea Simona Elena, în vârstă de 22 de ani, a plecat în seara de 31 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, de la o adresa din sectorul 2 și nu s-a mai întors. Din datele existente tânăra este cunoscută cu plecări voluntare", se arată într-o informare a poliției.

„Momentan este o ipoteza, așteptăm ca probele administrate să ne confirme sau să infirme dacă există legătură între cele două cazuri", spun anchetatorii.

De altfel, procurorul de caz, Andreea Albu, a declarat, potrivit Ziare.com, că „până la acest moment nicio legătură confirmată științific”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel