O nouă ÎNȘELĂTORIE face VICTIME. Cum au reușit două femei să fure mii de lei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doi bătrâni din Alexandria au rămas fără economiile pe care le păstrau în casă, după ce două femei, sub pretextul că dau de pomană pentru tatăl lor decedat, au reuşit să le câştige încrederea, să intre în locuinţă şi să le fure aproximativ 10.000 de lei. 

Potrivit Poliţiei, cele două i-au înmânat bătrânului mai multe fructe şi o bancnotă de 500 de lei, spunându-i să oprească 200 de lei şi să le restituie diferenţa de bani.

„Soţia persoanei vătămate a mers într-o cameră să aducă restul de bani, în timp ce una dintre cele două femei a rămas în holul locuinţei, iar cealaltă în cameră, cu reclamantul. După ce persoana vătămată i-a înmânat banii femeii, acesta a plecat grăbită, sub pretextul că aduce alte alimente. Între timp, şi cea de-a doua femeie a reuşit să iasă din locuinţă fără să fie văzută de proprietari", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Citește și O nouă ȚEAPĂ prin SMS. Ce trebuie să faci dacă primești acest mesaj

La scurt timp după plecarea celor două, bătrâna a constatat că portofelul din care luase banii şi în care erau aproape 10.000 de lei, lipseşte, a precizat sursa citată.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili identitatea celor două femei şi au întocmit dosar penal pentru furt calificat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel