Mireasă, arestată după ce mai mulţi invitaţi s-au îmbolnăvit la petrecere

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Mireasă arestată după ce mai mulţi invitaţi s-au îmbolnăvit la petrecere
Mireasă arestată după ce mai mulţi invitaţi s-au îmbolnăvit la petrecere

O mireasă din Florida şi furnizorul care a asigurat meniul pentru nuntă au fost arestați și acuzați că au pus canabis în mâncarea invitaților, după ce aceștia s-au îmbolnăvit.

Dania Svoboda, în vârstă de 42 de ani, și furnizoarea sa de servicii de catering, Montrinice Bryante de 31 de ani, au fost arestate și acuzate de neglijență, furnizare de canabis și încălcarea normelor de siguranță alimentară în Florida, anunță Observator. Când polițiștii au ajuns la clubul unde avea loc evenimentul, mai mulți invitați primeau îngrijiri medicale de la paramedici pentru "simptome care sugerau că au consumat substanțe interzise”. 

Autoritățile au prelevat probe din alimentele servite și din băuturi. Ulterior au descoperit că porțiile de lasagna conțineau urme de marijuana. O parte din invitați aveau simptome ca amețeală, furnicături, agitație și senzație de gură uscată după ce au mâncat. O femeie a ajuns la spital cu crize de paranoia, fiind convinsă că întreaga sa familie a murit. 

O femeie care a ajuns la spital a avut crize de paranoia, ajungând să fie convinsă că toată familia sa a murit. Unul dintre invitați, care și-a dat seama că a consumat o substanță interzisă, a întrebat-o pe mireasă dacă a pus marijuana în uleiul de măsline, iar femeia a răspuns afirmativ. Cele două femei responsabile au fost eliberate pe cauțiune. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel