O minoră de 14 ani din Botoșani, găsită moartă într-o anexă a casei. Părinţii fetei muncesc în străinătate

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Medic român, deplâns de foștii colegi: A realizat mii de operații, a redat sănătatea și speranța bolnavilor!
Medic român, deplâns de foștii colegi: A realizat mii de operații, a redat sănătatea și speranța bolnavilor!

O fetiţă de 14 ani din localitatea Coţuşca, judeţul Botoşani, s-a sinucis duminică seară, ea fiind găsită moartă într-o anexă a locuinţei, a declarat, pentru AGERPRES, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

Potrivit sursei citate, părinţii acesteia sunt plecaţi la muncă în străinătate, iar fata şi un frate de-al său se aflau în grija unui unchi.  „În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi a fost dispusă necropsia”, a afirmat Chihaia.

Primarul comunei Coţuşca, Constantin Viorel Ciobanu, susţine că există informaţii potrivit cărora gestul fetei ar fi survenit în urma participării acesteia la un joc online. „Eu aseară am fost anunţat, însă nu am avut puterea să mă duc acolo să văd cum stau lucrurile, pentru că e anchetă în derulare. Se pare că Procuratura a luat telefonul şi a constatat lucrul acesta. Nu este oficial, dar cei care au fost acolo mi-au transmis lucrul acesta”, a afirmat primarul, scrie romania24.ro.

Acesta arată că fetiţa provine dintr-o familie cu o stare materială bună. „Familiile, şi părinţii, şi unchii, sunt oameni cu bunăstare, nu oameni dintr-o categorie socială mai scăzută. E destul de neplăcut”, a adăugat Ciobanu.

Apropiații spun că fata s-a jucat un joc pe internet care ar fi influențat-o negativ, iar decizia ei ar avea legătură cu acel joc.  Potrivit Poliției Botoșani, fata în vârstă de 14 ani a fost găsită spânzurată într-o anexă a locuinței din Dărăbani. În spațiul public au apărut informații conform cărora copila de 14 ani ar fi jucat un joc pe internet care ar fi influențat-o într-un mod negativ. Cei apropiați cred că jocul ar avea legătură cu împrejurările în care a survenit decesul, astfel că a fost dispusă ridicarea echipamentelor electronice la care avea acees minora, pentru verificări. Polițiștii continuă și cercetările pentru ucidere din culpă. De asemenea, a fost dispusă autopsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel