Scenă cumplită într-un mall din Botoșani: Un bătrân a murit înecat cu mâncare, în timp ce oamenii îl filmau cu telefoanele mobile

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un bătrân în vârstă de 81 de ani a căzut ca secerat, sâmbătă după-amiază, în timp ce se afla la o masă în zona food-court din Uvertura Mall, Botoşani. Bărbatul s-a stins din viață chiar în timp ce oamenii din jur stăteau la mese și filmau cu telefoanele mobile. 

 

Un apel la 112 a solicitat un echipaj al ambulanţei în incinta mall-ului Uvertura din Botoşani, după ce un bărbat de 81 de ani a căzut din senin, în timp ce se afla la o masă aflată în zona destinată restaurantelor.

Potrivit publicației Monitorul de Botoșani, acesta s-a înecat cu o bucată de mâncare și, până să primească ajutor de la ceilalți oameni din jur, s-a sufocat.

Zeci de martori filmau cu telefoanele mobile, în loc să/i dea ajutor, sau stăteau la mese, unde au continuat să mănânce. În cele din urmă, grupul de curioși și gură-cască a fost împrăștiat de angajații de la firma de pază a mall-ului.

La fața locului a ajuns în scurt timp echipajul SMURD cu medic, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare imediat, chiar între mese. Bătrânul a fost resuscitat zeci de minute, după care medicii l-au luat și transportat la Urgențe, în speranța că îl vor putea readuce la viață, deși bătrânul nu avea puls. “Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Probabil a fost o asfixie mecanică, cu un bol alimentar. S-a făcut tot ce e omenește posibil, dar inima nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

Și mai tragic este faptul că singura rudă a bătrânului, care se afla în oraș, era nepotul lui, care mâine ar fi trebuit să își serbeze majoratul. Tânărul a fost apelat de cei de la spital, de pe telefonul bătrânului. Ajuns la Urgențe, tânărului i s-a dat vestea cumplită.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel