O mini-tornadă a făcut ravagii în Franța: Pagube extinse și o persoană rănită

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O mini-tornadă s-a abătut duminică asupra localităţii franceze Bihucourt, situată în apropierea portului Calais (nord), parte dintr-o serie de furtuni prognozate pe teritoriul Franţei după un interval cu vreme deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, informează Reuters.

În imaginile video publicate pe YouTube şi pe reţelele de socializare se poate vedea un nor uriaş învârtindu-se în spirală sub forma unei tornade deasupra localităţii Bihucourt.

Autorităţile locale din departamentul Pas-de-Calais au precizat că o persoană a suferit răni minore şi că tornada a provocat pagube extinse unor locuinţe şi elemente de infrastructură din regiune. 

Marea Britanie. O tornadă a devastat totul în jur: Garduri și corturi, luate pe sus - VIDEO

 

Vezi și 

 

Tornadă puternică la țărmul Mării Negre: Vârtejul a măturat tot ce a întâlnit în cale, inclusiv zeci de mașini și un restaurant

 

Imagini înspăimântătoare filmate la țărmul Mării Negre, în Crimeea. O tornadă puternică, formată din senin, a lovit ieri cu putere o fermă de stridii din orașul Sakî. Vârtejul a măturat tot ce a întâlnit în cale, inclusiv zeci de mașini, dar și un restaurant.

Nu există victime sau răniți, însă vântul puternic a produs pagube importante: a avariat sediul unei ferme de stridii, a distrus zeci de mașini, dar și un restaurant din zonă.

Martorii înspăimântați au surprins cu telefoanele mobile forța cu care a lovit tornada și au postat imaginile teribile pe rețelele de socializare.

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel