Tornadă puternică la țărmul Mării Negre: Vârtejul a măturat tot ce a întâlnit în cale, inclusiv zeci de mașini și un restaurant - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Tornadă puternică la țărmul Mării Negre: Vârtejul a măturat tot ce a întâlnit în cale, inclusiv zeci de mașini și un restaurant - VIDEO
Tornadă puternică la țărmul Mării Negre: Vârtejul a măturat tot ce a întâlnit în cale, inclusiv zeci de mașini și un restaurant - VIDEO

Imagini înspăimântătoare filmate la țărmul Mării Negre, în Crimeea. O tornadă puternică, formată din senin, a lovit ieri cu putere o fermă de stridii din orașul Sakî. Vârtejul a măturat tot ce a întâlnit în cale, inclusiv zeci de mașini, dar și un restaurant.

Din primele informații oferite de Observator, nu există victime sau răniți, însă vântul puternic a produs pagube importante: a avariat sediul unei ferme de stridii, a distrus zeci de mașini, dar și un restaurant din zonă.

 

Tornada a măturat tot ce a întâlnit în cale

 

Martorii înspăimântați au surprins cu telefoanele mobile forța cu care a lovit tornada și au postat imaginile teribile pe rețelele de socializare.

 

Tornada a fost filmată, ieri, în satul Novoozerne din districtul Sakî.

 

Vezi și 

 

Marea Britanie. O tornadă a devastat totul în jur: Garduri și corturi, luate pe sus - VIDEO

 

O tornadă a devastat un camping, în timpul festivalului Boomtown, lângă Winchester. Pe rețelele sociale au fost distribuite imagini cu corturi și scaune luate pe sus de vârtej. Oamenii au povestit că obiectele zburau prin aer până la 18 metri înălțime.

Videoclipurile care au surprins momentul arată zona unde campau participanții la festival plină de corturi, scaune, garduri metalice și foișoare care erau luate pe sus și apoi aruncate în copacii din apropiere.

Oamenii au fost luați prin surprindere și au povestit că totul a durat 30 de secunde, maximum un minut, dar că a fost suficient ca toate lucrurile să fie împrăștiate.

Samuel James, un student de 23 de ani, din Surrey, care a fost martor la haos, a povestit, potrivit Digi24, că tornada a dat totul peste cap și că obiectele se învârteau în aer la o înălțime de până la 18 metri.

Meteorologii spun că fenomenul are o legătură directă cu valul de căldură din Marea Britanie din ultimele zile.

Citește continuarea AICI...

 

Potopul s-a dezlănțuit în Europa. Vremea extremă a făcut prăpăd în cele mai cunoscute orașe

 

Potop şi foc în Europa. Cel puţin 20 de oameni au fost răniţi în Spania, după ce trenul în care se aflau a fost înconjurat de flăcări. Garnitura traversa o zonă unde incendiile de vegetaţie au scăpat de sub control, pe fondul secetei. În Franţa şi Marea Britanie, furtunile le dau bătăi de cap localnicilor. În Paris, străzi şi staţii de metrou au ajuns sub ape, după ce într-o oră a plouat cât într-o lună, iar în Regat, milioane de oamenii au fost avertizaţi să fie pregătiţi să fugă din calea puhoaielor. 

În Franţa, după caniculă şi incendii a venit potopul. O ploaie violentă de vară a făcut prăpăd în Paris. Mai multe bulevarde celebre au ajuns sub ape şi mai multe staţii de metrou au fost închise, după ce apa s-a scurs pe scări și a inundat peroanele.

Potop şi de cealaltă parte a Canalului Mânecii. Străzi întregi s-au inundat şi au paralizat traficul. Britanicii s-au adaptat rapid. Mai mulţi domni au fost surprinşi în timp ce cărau în braţe femei, ca să le ferească de valurile care străbăteau aleile.

În sudul Angliei, a fost emis şi un cod portocaliu, iar meteorologii atrag atenţia că vremea capricioasă ar putea să pună în pericol vieţile oamenilor.

Peste 3 milioane de oamenii au fost deja sfătuiţi să îşi pregătească o valiză de urgenţă cu cele necesare, în caz că vor fi nevoiţi să fugă din calea puhoaielor.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel