O mamă şi-a ucis cu cruzime fiul. I-a turnat benzină în gură și i-a dat foc. Femeia voia să se răzbune pe minor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
rusia anastasia baulina si a ucis copiul
rusia anastasia baulina si a ucis copiul

Un băieţel de doar opt ani a murit, în chinuri cumplite, omorât cu bestialitate chiar de mama sa. Femeia voia să se răzbune pe bietul copil pentru că îi spusese partenerului ei că are un amant.

Băiatul a murit, pe 15 martie, în spitalul din Kursk, Rusia, după ce a suferit arsuri îngrozitoare de 45%. Mama, Anastasia Baulina, de 31 de ani, i-ar fi turnat petrol în gură fiului său de opt ani, Andrey, pentru că acesta îi spusese tatălui său vitreg că femeia are o aventură. Mama criminală a fost arestată, potrivit Daily Star.

Femeia a avut o „ceartă” cu fiul, Andrey, pe care l-a dus apoi în curte, i-a turnat în gură petrol dintr-o canistră, apoi i-a dat foc. Conform anchetei, mama criminală i-a spus băieţelului, îngrozit de ceea ce i se întâmplă, „Să vedem cum va arde”, înainte de a folosi bricheta. „Petrolul îi curgea din gură, în timp ce plângea” a povestit sora lui, Natasha, în vârstă de 12 ani.

 

Se pare că şi-a descărcat nervii asupra copiilor ei

 

În timp ce fetiţa a fugit speriată, mama și tatăl vitreg Pavel Baulin, 35 de ani, lucrător la fermă, au stins flăcările și au chemat o ambulanță. Băiatul a fost dus în stare critică la spital, dar a murit două zile mai târziu din cauza arsurilor grave. O anchetă a fost deschisă, iar femeia, din districtul Zheleznogorsk, a fost reținută, scrie riakursk.ru.

„Am văzut-o la stația de autobuz. Avusese o ceartă cu soțul ei. Se pare că şi-a descărcat nervii asupra copiilor ei” a povestit o vecină, Nina Chetverikova. Baulina riscă până la 20 de ani de închisoare dacă va fi condamnată, potrivit Daily Mail. De asemenea, a fost deschisă o anchetă penală pentru a se afla motivul pentru care băiatul a fost plasat înapoi în grija femeii, dat fiind faptul că micuţul fusese dat în grija unui orfelinat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel