O mamă şi-a înfometat şi torturat fetiţa adoptivă: Irina a fost găsită de un vecin, legată de un scaun (VIDEO)

O mamă şi-a înfometat şi torturat fetiţa adoptivă Irina a fost găsită de un veccin, legată de un scaun
O mamă şi-a înfometat şi torturat fetiţa adoptivă Irina a fost găsită de un veccin, legată de un scaun

O femeie, în vârstă de 44 de ani, a fost condamnată la 8 ani de închisoare după ce a fost găsită vinovată că a înfometat şi torturat o fetiţă de 8 ani pe care o avea în grijă, în Bryansk, Rusia.

Fetița, îngrijită de Natalya Zubachyova, era într-o stare atât de gravă de subnutriţie încât avea greutatea şi aspectul unui copil de 3 ani. Cântărea mai puţin de 9 kilograme.

A fost găsită înfometată și cu degerături, ceea ce a lăsat-o incapabilă să meargă, de către un vecin care a salvat-o. Vladislav Skorodumov a vizitat casa familiei și a deschis o ușă unde a văzut-o pe Irina legată de un scaun.

„Nu putea ieși singură de acolo. Picioarele ei erau albăstrui, era foarte slabă. Am luat copilul și i-am spus că nu o voi returna până la sosirea poliției. Am adus-o acasă, am spălat-o și i-am dat să mănânce. I-am dat apă. A băut două pahare dintr-o singură înghițitură”, a povestit vecinul, potrivit The Sun.

 

„Nu sunt o ticăloasă”

 

Fetița, cunoscută sub pseudonimul Irina, nu putea să se hrănească, să vorbească sau să meargă și nu era antrenată la toaletă, deși era „complet sănătoasă” când a părăsit orfelinatul.

În același timp, Zubachyova a oferit dragoste și atenție propriei fiice de aproximativ aceeași vârstă și celor doi copii ai ei minori, care ulterior au fost preluați de un orfelinat.

Zubachyova a recunoscut că a „provocat intenționat un prejudiciu grav sănătății” fiicei sale adoptive.

De asemenea, a fost condamnată pentru furt prin utilizarea alocațiilor în numerar pentru Irina, orfană, pentru propriile sale nevoi.

Când Zubachyova a fost reținută, soțul ei Igor, în vârstă de 45 de ani, a fugit și nu a fost găsit.

Rugând un judecător să nu o închidă, femeia a spus: „Regret profund. Nu sunt o ticăloasă, a fost lipsa mea de experiență! Regret fapta oribilă și sunt gata să compensez daunele. Vă rog nu mă pedepsiți! Nu am vrut să fac rău!”

 

Irina, închisă într-o cameră mică din casa familiei

 

Zubachyova, mamă a șase copii, cu trei copii majori, a închis-o pe Irina într-o cameră mică din casa familiei. Ea și-a dus propria fiică la cursurile de teatru, muzee și gimnastică ritmică. Irina nu fusese niciodată la grădiniță sau la școală, iar picioarele îi erau schilodite de degerături, fiind incapabilă să le îndoaie, au spus medicii.

Vecinii au descris-o pe mama adoptivă drept „respectabilă” și nu aveau nicio idee despre copilul ei secret. Unul dintre, Mihail Kozlov, a spus: „Nimeni nu știa că au o fată adoptivă. Pentru noi vecinii a fost un adevărat șoc. Toți copiii ei sunt hrăniți, bine îmbrăcați, implicați în sport. Și această fată adoptivă era acolo înfometată ca un pui de lup”.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy