O mamă devastată, după ce fiica sa de 7 ani a murit de la "o migrenă": „Prințesa noastră frumoasă ne-a fost luată prea devreme”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O mamă devastată, după ce fiica sa de 7 ani a murit de la doar o migrenă. Prințesa noastră frumoasă ne-a fost luată prea devreme
O mamă devastată, după ce fiica sa de 7 ani a murit de la doar o migrenă. Prințesa noastră frumoasă ne-a fost luată prea devreme

O mamă este devastată de durere, după ce fiica sa de 7 ani a murit de la "doar o migrenă", în Scoţia. Familia micuței este în stare de șoc. Fiica lor de 7 ani a murit la doar o zi,  după ce medicii au trimis-o acasă pentru că avea doar o migrenă.

Devastată, mama copilei i-a adus un tribut „frumoasei prinţese”. Theia Mckie, şapte ani, a murit miercuri în Scoția, după ce medicii au externat-o dintr-o secție. Fetiţa fusese dusă de urgenţă la spitalul Dumfries, luni. Medicii au diagnosticat-o cu migrenă și au trimis-o acasă, marți. 

Mama Tracey le-a scris prietenilor de pe Facebook că starea copilei se înrăutățea și țipa de durere de fiecare dată când se uita la o lumină. „Mica mea domnișoară este în agonie. Sunt total pierdută”.

A doua zi, copila a murit. Tracey a adus acum omagii fiicei sale iubite: „Pur și simplu nu avem cuvinte. Astăzi, prințesa noastră frumoasă, amuzantă și inteligentă ne-a fost luată prea devreme. Suntem pierduți dincolo de orice înțelegere. Theia draga mea, 7 ani cu tine nu vor fi niciodată de ajuns pentru mami și tati”, scrie  observatornews.ro.

 

Micuța era mereu „luminoasă, amuzantă, impertinentă și mereu zâmbitoare”

 

Mama și-a descris fiica ca fiind „luminoasă, amuzantă, impertinentă și mereu zâmbitoare” și a spus că îi plăcea „să cânte, să danseze și să deseneze” și „i-a plăcut să iubească”. „Ea a fost simbolul vieții însăși. Ea a trăit și a iubit literalmente de parcă nu ar fi existat mâine”, a mai spus mama îndurerată.

Tracey le-a mulțumit apoi tuturor celor care au contactat-o după moartea Theia. „Am dori să spunem că suntem incredibil de emoționați dragostea care ne-a fost arătată. Ni s-a oferit atât de mult sprijin și condoleanțe pentru pierderea micuței noastre prințese. Vom fi veșnic recunoscători... fiecare ne arată cât de iubită și specială a fost fata noastră. Familiile noastre pot găsi doar puțin confort în faptul că noi știam, ea știa cât de iubită și specială era și că a avut cei mai buni șapte ani pe care i-am fi putut oferi. Strălucește, copilă”, scrie newsmond.com.

O autopsie nu a fost încă efectuată, iar bunicul fetei, Raye Currie, a spus că familia nu vrea să dea vina pe medici până când nu se va şti ce a cauzat moartea copilei. NHS Dumfries și Galloway au refuzat să comenteze.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel