O jurnalistă România TV acuză că i s-a furat portofelul la protestul de 1 decembrie de la Alba Iulia

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

O jurnalistă România TV acuză că i-a fost furat portofelul la manifestația care a fost organizată de AUR la Alba Iulia de 1 decembrie. 

Jurnalista Iulia Blondea a transmis de la protestul organizat de AUR la Alba Iulia, simultan cu parada de 1 decembrie. Acesta avea portofelul în rucsac, iar din câte se pare, în mulțime, cineva i-a desfăcut fermoarul și i-a furat portofelul. Jurnalista a făcut plângere la poliție. 

„În timp ce mă aflam la marşul organizat în centrul oraşului Alba Iulia, cineva mi-a deschis rucsacul, a deschis fermoarul, mi-a furat portofelul în care aveam documente, carduri bancare, permis de conducere, cartea de identitate, extrem de multe documente, precum şi o sumă de bani. Am sesizat Poliţia. A fost dată o declaraţie. Am depus o plângere şi s-a constituit un dosar penal de către poliţiştii din Alba Iulia pentru furt," relatează RomâniaTV.

Manifestația AUR de la Alba Iulia

 

George Simion spune că nu a fost un protest organizat la Alba Iulia, ci un start al sărbătorii. 

„Sunt peste 3000 de români din toate colțurile. Au venit toate filialele și împreună cu voi o să dăm start sărbătorii de 1 decembrie. Avem 364 de zile pentru proteste, să protestăm împotriva corona, Iohannis, împotriva altor viruși. Acum e Ziua Națională și e sărbătoare. Nu organizăm proteste, ci adevărate sărbători naționale”, a spus George Simion.

Conform Alba24, solicitarea pentru aprobarea evenimentului a fost făcută la Primăria Alba Iulia de deputatul AUR de Alba, Daniel Rusu, însă doar pentru 100 de persoane.

La manifestarea condusă de liderul AUR, George Simion, participanții scandau lozinci și cântau fragmente din cântece patriotice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel