O învățătoare a jucat banii de fondul clasei la păcănele

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
invatatoarea a jucat banii din fondul clasei la pacanele
invatatoarea a jucat banii din fondul clasei la pacanele

O învățătoare din Râmnicu Vâlcea, dependentă de jocurile de noroc a jucat toți banii de fondul clasei la păcănele, pe care i-a și pierdut. 

Din câte se pare, comportamentul bizar al femeii era știu de ceva timp, dar fitilul care a declanșat toate dezvăluirile a fost reprezentat de faptul că femeia a fost filmată în timp ce fura o jucărie din centrul orașului, iar imaginile de pe camerele de supraveghere s-au răspândit rapid în mediul online

În cele din urmă femeia a fost recunoscută. Este învăţătoare la o clasă a IV-a. După acest incident, părinţii copiilor au început să se plângă. I-au reproșat acesteia comportamentul faţă de copii iar unii i-au spus directorului că i-au împrumutat cel puţin 2.000 de euro, bani pe care au aflat că i-ar fi pierdut la jocuri de noroc.

Ana Ivănescu, părinte: “Sunt mulţi părinţi care nu vor să spună, dar mulţi o să spunem. Am convins un tătic care a dat 1.000 de euro”.

Reprezentanţii şcolii ştiau de 4 ani că femeia este dependentă de jocurile de noroc. A fost de patru ori şi în comisia de disciplină, din alte motive: absențe de la ore, limbaj nepotrivit la adresa elevilor și furtul banilor din fondul pentru manuale auxilare. Banii au fost înapoiați de soțul învățătoarei, care a primit până acum doar sancțiuni financiare.

Ion Gheorghinaru, director Școala nr. 13: “Niciunul dintre părinţi nu avea curajul să vină să depună o plângere în care să spună ce se întâmplă. Şi în condiţiile acestea, doar pe vorbe nu puteam să facem nici măcar o anchetă sau să luăm măsuri disciplinare destul de puternice. Urmarea va fi clar desfacerea contractului de muncă cu nişte articole care nu o să îi facă cinste niciodată”, relatează Digi 24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel