O fostă șoferiță ROMÂNCĂ de TIR s-a BĂTUT cu TREI femei. A fost ÎNJUNGHIATĂ în piept

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Verona Abrudan, o femeie de 68 de ani, in Florești, județul Cluj, a fost atacată în propria casă de trei femei, care au încercat să o jefuiască.

Femeia, fostă șoferiță de TIR, nu s-a temut nicio clipă și le-a țint piept agresoarelor, chiar și atunci când acestea au înjunghiat-o în piept, relatează gazetadecluj.ro.

Femeia fost atacată în miezul zilei, chiar în propria casă din comuna Floreşti. Trei femei de etnie romă, una cu un bebeluş în braţe, au intrat peste ea în casă. Văzând că au dat peste proprietară în casă, hoațele i-au cerut femeii că le e foarte frig și caută unde să stea puțin să se încălzească, atât ele cât și bebelușul pe care îl aveau în brațe.

În momentul următor, Verona Abrudan a văzut cum una dintre femei îi bagă mâna în geantă și îi fură portofelul.

Citește și Italia. Un șofer ROMÂN de TIR a încercat să-i păcălească pe polițiști. Pedeapsă usturătoare

În acel moment, femeia a fugit spre ușă și a încuiat-o, pentru a le împiedica pe hoațe să fugă și să rămână singură cu ele. A început lupta și Verona Abrudan se pare că a reușit să le învingă pe hoațe, însă a fost și ea lovită în scandal, cu un obiect înțepător, în dreptul inimii.

Înjunghiată și plină de vânătăi, femeia s-a speriat puțin după înțepătuă, moment în care hoațele au reușit să fugă, însă Verona Abrudan s-a luat după ele.

Observând scandalul din stradă, doi șoferi au sărit în apărarea Veronei, iar femeile au fost ținute la fața locului până a venit Poliția.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel