O fetiţă de doi ani a supraviețuit miraculos după ce a căzut de la etaj lângă doi turiști străini. Tatăl pretinde că nu s-a întâmplat nimic

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Captura Youtube
Foto: Captura Youtube

Caz terifiant în centrul Capitalei! O fetiţă de doi ani a căzut de la etajul unu, chiar lângă doi turişti străini. Copila s-a urcat pe pervaz în joacă, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

Tatăl Raniei a fost audiat de poliţişti, iar Protecţia Copilului a deschis o anchetă. Există filmări în care se vede cum fetiţa de doi ani cade în gol. Prăbuşirea a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Rania s-a suit pe pervaz în timp ce se juca în casă, s-a dezechilibrat şi a picat de la fereastra deschisă. Copila a supraviețuit pentru că s-a lovit de un acoperiş de tablă, aflat la jumătatea distanţei, care i-a amortizat căderea.

Fetiţa de doi ani a căzut de la o înălţime de mai bine de patru metri, de la fereastra unui apartament aflat la primul etaj al clădirii. În cădere, copila s-a izbit de umbrelele deschise iar apoi de o copertină. Aceasta s-a prăbuşit chiar în faţa restaurantului, sub ochii îngroziţi ai unor străini aflaţi în Pasajul de pe Calea Victoriei, conform Antena 3 CNN. 

Îngroziţi, oamenii abia reuşesc să privească micuţa întinsă pe asfalt și apelează la ajutoare.

 

Reacţia celor doi turişti străini

 

„Căzuse şi păpuşica după. Îşi făceau fotografii aici. Erau doi străini, o fată şi un băiat, şi prima oară s-a auzit o bubuitură şi au fugit spre noi. Şi fata s-a întors şi a început să ţipe: "Its a baby!" Când am venit noi lângă el, a început să plângă", povesteşte un martor.

Cei doi trecători au reacționat rapid la situație și au încercat să acorde primul ajutor. Fetița, identificată ulterior ca fiind Rania, a ajuns la Spitalul "Grigore Alexandrescu", unde micuța a fost diagnosticată cu o fractură craniană, dar a supraviețuit miraculos.

În momentul tragic, în locuință se aflau și tatăl Raniei și o bonă, îngrijind și ceilalți doi frați ai copilei, ambii sub trei ani. Mama este în închisoare pentru trafic de droguri.

Tatăl, ulterior, a fost convocat pentru interogatoriu de către poliție, deși pretinde că nu s-a întâmplat nimic: "Nu, doamnă. Greşeală".

Protecția Copilului a deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele evenimentului și pentru a asigura siguranța copilului.

"Atât e geamul, e foarte jos. Aşa e clădirea. Trebuie să stai cu ochii pe el, dacă te întorci, imediat se poate întâmpla ceva", spune un vecin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel