O femeie și-a pierdut viața într-un grav accident, în Caraș-Severin. Victima, aruncată din mașină în urma impactului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O femeie și-a pierdut viața într-un grav accident, în Caraș-Severin
O femeie și-a pierdut viața într-un grav accident, în Caraș-Severin

O femeie de 59 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie care a avut loc duminică pe DN58, la ieşirea din localitatea Brebu către Valeadeni, din judeţul Caraş-Severin, victima, pasageră într-un autoturism, fiind aruncată aproape trei metri din maşină.

Potrivit datelor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, autoturismul implicat în accident era condus de un bărbat de 86 de ani şi se îndrepta de la Caransebeş spre Reşiţa.

Într-o curbă deosebit de periculoasă, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă. "În momentul accidentului, pasagera din stânga spate, o femeie de 59 de ani, a fost aruncată din autoturism la o distanţă de aproximativ trei metri, personalul medical sosit la faţa locului constatând decesul acesteia", a precizat IPJ Caraş-Severin.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând că acesta nu a consumat alcool. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel