Sfârșit tragic pentru o femeie din Botoșani. A murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Sfârșit tragic pentru o femeie din Botoșani. A murit într-un incendiu care i-a cuprins casa
Sfârșit tragic pentru o femeie din Botoșani. A murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

O femeie în vârstă de 67 ani din localitatea Draxini , comuna Băluşeni, județul Botoșani  şi-a pierdut viaţa, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, femeia, care avea probleme locomotorii, a fost găsită decedată în momentul în care pompierii interveneau pentru stingerea incendiului. La faţa locului au ajuns Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Băluşeni, cu o autospeciala cu apă şi spumă, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spuma, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

"La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau mocnit bunurile din două camere. Întrucât existau informaţii că proprietara nu a reuşit să iasă din locuinţă deoarece avea probleme locomotorii, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, femeia a fost găsită decedată în interiorul casei", a afirmat Lupu. Oficialul ISU precizează că incendiul a fost generat, cel mai probabil, de un un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

O altă tragedie s-a produs marți seara în Sălaj, unde un bărbat a fost găsit decedat de către pompieri, într-o casă incendiată din localitatea Doba.

 

Un bărbat găsit mort, marți seara, într-o casă cuprinsă de flăcări

 

Un bărbat a fost găsit decedat, marţi seara, de către pompieri, într-o casă incendiată din localitatea Doba, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

Potrivit sursei citate, pompierii din cadrul Gărzii Cehu Silvaniei au fost solicitaţi, în seara zilei de marţi, să intervină la un incendiu izbucnit la o casă în localitatea Doba.

"La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la locuinţă pe o suprafaţă de circa 150 metri pătraţi. În sprijin a fost solicitată o autospecială de stingere cu apă şi spuma din cadrul Detaşamentului Zalău. Echipa de căutare - salvare a identificat o persoană de sex masculin, în interiorul imobilului, care era decedată", se arată într-o informare de presă a ISU Sălaj. 
Pompierii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incendiului. 

 

Trei case au ars în județul Iași. O femeie, găsită moartă în propria casă

 

Tot marți seară, două incendii au izbucnit într-o comună din județul Iași. Primul a cuprins două case, iar al doilea acoperișul unei locuințe. O femeie a fost găsită carbonizată.

Potrivit ISU Iași, incendiile au loc în localitatea Dobrovăț. Primul a izbucnit la două locuințe cu anexe, suprafața totală estimată fiind de aproximativ 250 de metri pătrați.

A fost găsită o femeie de aproximativ 80 de ani, carbonizată. Aproape în același timp, un alt incendiu a izbucnit la nivelul acoperișului unei case din localitate pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, dar intervin și pompierii voluntari din comună. Intervențiile pompierilor sunt în desfășurare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel