O femeie a murit, după ce i-a luat foc bucătăria

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie a fost găsită în stare de inconştienţă la locul unui incendiu care a cuprins, marţi după-amiază, o anexă gospodărească din localitatea Remetea şi a fost evacuată de pompieri, echipajele medicale aplicând manevre de resuscitare. Din păcate, femeia a fost declarată decedată.

Un incendiu la o anexă gospodărească, din localitatea Remetea, județul Harghita, s-a soldat cu un deces.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii (ISU) Harghita, incendiul s-a manifestat la o bucătărie de vară, cu pericol de propagare la casa de locuit, care se afla în imediata apropiere. Focul a fost localizat.

Echipajele ajunse la locul intervenției au evacuat o persoană de sex feminin, în stare de inconștiență, fiind începute manevrele de resuscitare.

O femeie a murit, după ce i-a luat foc bucătăria

 

Din nefericire, persoana evacuată din incendiu, vorbim despre o femeie de 84 ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată, informează presa locală.

La locul incendiului intervin două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni, cu două autospeciale de stingere, informează Agerpres. 

Explozie la fabrica Aerostar Bacău. Trei răniți

 

O altă explozie s-a produs în jurul prânzului la fabrica Aerostar Bacău. Sunt trei persoane rănite.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 13.00 într-o secție a fabricii. Incendiul a fost stins de angajații societății, iar la scurt au ajuns și pompierii.

Au fost trei victime. Două dintre ele au mai multe arsuri pe suprafața corpului, iar a treia a suferit un atac de panică.

Toate cele victime au fost transportate la spital cu ambulanța.

Directorul societății a declarat că la momentul deflagrației se lucra cu o substanță inflamabilă, însă ce s-a întâmplat cu exactitate se va afla după anchetă.

Reprezentanții ISU nu au fost nevoiți să intervină la fața locului. Cazul va fi anchetat și de inspectorii ITM.

Reprezentanții Spitalului Județean Bacău spun că victimele cu arsuri nu sunt în stare gravă. Cei doi bărbați au arsuri pe circa 10-15% din suprafața corpului. Medicii fac investigații, iar pacienții vor fi duși la computerul tomograf și vor fi văzuți de un medic plastician.

Ei rămân internați la secția de arși a spitalului. Cea de a treia victimă care a suferit un atac de panică a refuzat să fie transportată la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel