O femeie a murit, după ce a căzut într-un cuțit, împinsă de către fratele său. Medicii au găsit-o într-o baltă de sânge

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
foto ILUSTRATIV
foto ILUSTRATIV

O femeie a murit, după ce a căzut, cu piciorul într-un cuțit, find împinsă de către fratele său. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 17:30, în satul Vorniceni, din raionul Strășeni, Repiblilca Modlova

Surse apropiate anchetei, spun că cei doi s-ar fi certat din cauza lemnelor pentru foc. Femeie, în vârstă de 63 de ani care, curăța gogoșari cu un cuțit, atunci când s-a certat cu fratele său, un bărbat în vârstă de 65 de ani. Cei doi locuiesc în aceeași curte, iar femeia l-ar fi certat pe bărbat, deoarece acesta i-ar fi luat din lemnele de foc pregătite pentru iarnă.

În urma conflictului, bărbatul a împuns-o pe sora sa, iar femeia și-ar fi pierdut echilibrul și a căzut. Victima a căzut cu piciorul în cuțitul cu care mai devreme curăța gogoșarii, relatează deschide.md.

 În urma incidentului, la fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul.  Femeia suferea de mai multe boli și ar fi murit din cauza hemoragiei. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Recent, o altă crimă a îngrozit o localitate din Republica Moldova.

 

Fetiță de doar doi anișori, ucisă de dădacă. Micuța a fost bătută până la moare și înjunghiată de zeci de ori cu furculița 

 

O fetită de aproape 2 ani a fost ucis de o tânără în grija căreia fusese lăsată de mamă. Tragedia s-a produs în acest weekend. Oamenii legii din comuna Paşcani, raionul Hâncești, Republica Moldova au fost alertați pe 30 octombrie, în jurul orei 17:30, de mama copilului.

„Inițial era vorba despre dispariția unui copil de 1 an și 10 luni. A fost alertată poliția pentru a stabili circumstanțele dispariției.  Astfel, a fost stabilit că dispariția a avut loc într-un alt apartament decât cel menționat de mamă. Pe data de 27 octombrie, copilul a fost lăsat temporar la o cunoștință a mamei, aceasta fiind la muncă. Inițial, Poliția a fost anunțată că minora a fost preluată de rude, însă agenții au constatat că fetița nu fusese preluată de aceste persoane”, a declarat Iurie Podarilov, șeful Inspectoratului General al Poliției.

În cele din urmă, oamenii legii au constatat că a avut loc o crimă. A fost identificat și locul unde a fost aruncat corpul copilului. Crima  a fost săvârșită de o bonă de 19 ani, împreună cu iubitul său. Cei doi au fost reținuți.

„Cu regret am stabilit că situația de risc în care se afla copilul în familia mamei era cunoscut de mai mult timp. Poliția de mai multe ori a aplicat măsuri de sancționare asupra mamei, răspundere contravențională pentru educare necorespunzătoare. Au mai fost efectuate sesizări către autoritățile specializate în domeniu”, mai spune Podarilov, citat de stiri.md.  Reprezentantul Procuraturii a menționat că suspecții de crimă riscă 15-20 de ani de închisoare sau detenție pe viață. Totodată, cei doi suspecți vor fi supuși unui control psihiatric.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel