Marea Britanie. Cadavrul unei femei, îndesat într-o valiză și abandonat lângă un loc de joacă. Trei copii au rămas fără mamă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Marea Britanie. Cadavrul unei femei, îndesat într-o valiză și abandonat lângă un loc de joacă. Trei copii au rămas fără mamă
Marea Britanie. Cadavrul unei femei, îndesat într-o valiză și abandonat lângă un loc de joacă. Trei copii au rămas fără mamă

Trupul neînsuflețit al lui Dawn Walker, o femei în vârstă de 52 de ani, a fost găsit duminică îndesat într-o valiză lângă un loc de joacă pentru copii, pe o stradă din Lightcliffe, un orășel aflat la nord-est de Manchester, Marea Britanie.

Thomas Nutt, în vârstă de 45 de ani, soțul femeii a fost arestat de polițiști pentru că și-ar fi ucis mireasa, la doar patru zile după nuntă. Cei doi s-au căsătorit miercurea trecută și aveau împreună un copil de câteva luni. S-au pozat fericiți după ce au semnat actele de mariaj.

Oaspeții au povestit cum cuplul plănuise căsătoria luni de zile după ce s-au logodit în ianuarie 2020.

"Dawn și Tommo erau atât de îndrăgostiți. Nu pot să cred ce s-a întâmplat. A fost o nuntă minunată și Dawn arăta frumos. Ar fi trebuit să aștepte cu nerăbdare o viață lungă și fericită împreună. Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva atât de curând după căsătorie”, a spus unul dintre invitații de la nuntă, potrivit thesun.co.uk.

 

Femeia ar fi fost sugrumată

 

Echipele de criminalistică continuă să cerceteze casa cuplului din Brighouse, West Yorks, pentru indicii. Decorațiunile de Halloween încă atârnau de ușa din față, în timp ce Nutt continua să fie interogat de detectivi.

Dawn, care avea doi copii dintr-o relație anterioară, se crede că a fost sugrumată.

Un alt invitat la nuntă a spus: "Ei s-au căsătorit abia miercuri. Ceremonia a avut loc la ora 14.30 și a fost urmată de o recepție la un pub local. Am stat cea mai mare parte a nopții. A fost o zi strălucitoare și păreau atât de fericiți”.

Aseară, un purtător de cuvânt al poliției din West Yorkshire a declarat: „Putem confirma că cadavrul unei femei a fost găsit în Halifax. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost arestat sub suspiciunea de crimă și rămâne în arest în acest moment. Poliția nu caută alți suspecți în legătură cu moartea femeii”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel