Crimă oribilă la Botoşani: O femeie şi-a ucis cu sânge rece fratele imobilizat la pat

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

O femeie de 32 de ani din judeţul Botoşani şi-a omorât în bătaie fratele imobilizat la pat. Femeia l-a lovit cu sălbăticie în zona capului şi a feţei până bărbatul a rămas fără viaţă. Deocamdată nu se ştie cu exactitate motivul crimei.

Totul s-a petrecut în satul Guranda, comuna Durneşti. O femeie de 32 de ani din localitate şi-a atacat fratele, în vârstă de 43 de ani, imobilizat la pat. A început să-l lovească cu brutalitate în zona feţei şi a capului. Bărbatul nu a avut nicio şansă să se apere având probleme de sănătate care nu-i permiteau să se mişte. Întreaga scenă a avut loc sub privirile unei bătrâne de 72 de ani, mama celor doi fraţi.

Disperată şi fără să-şi poată opri fiica, femeia a cerut ajutor prin vecini. Aceştia au sunat la 112. Un echipaj de Poliţie dar şi Ambulanţa au sosit la locul faptei. Nu au mai putut face nimic însă pentru victima de 43 de ani. Acesta zăcea într-o baltă de sânge, fără viaţă.

„L-a lovit cu aproape tot ce a avut la îndemână. Cu o violenţă ieşită din comun”, a spus unul dintre poliţiştii aflaţi la faţa locului.

Potrivit monitorulbt.ro, la venirea poliţiştilor, botoşăneanca de 32 de ani continua să-şi lovească fratele desfigurat. A fost reţinută de poliţişti şi au dus-o la psihiatrie pentru evaluare. Procurorii au preluat cazul.

"Pacientul era în stop cardio respirator, cu un important şoc hemoragic. Prezenta multiple traumatisme la nivelul capului şi feţei, incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

"Mama lor a greşit foarte mult. În ultimul timp a cam luat-o pe băutură, cred că nu le-o fi dat mâncare şi de aici or fi început certurile. El era foarte bolnav, era slab de vai de capul lui. Eu am fost şi i-am dus şi mâncare. Ei se certau destul de des. Ce or fi făcut nu ştiu”, a spus unul dintre vecini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel