O femeie a fost violată într-un tren, dar nimeni nu a intervenit să o ajute

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
O femeie a fost violată într-un tren, dar nimeni nu a intervenit să o ajute
O femeie a fost violată într-un tren, dar nimeni nu a intervenit să o ajute

O femeie a fost violată de un necunoscut, într-un tren. Polițiștii au fost chemați la fața locului în jurul orei 22:00, miercuri, după atacul petrecut într-un tren din Philadelphia. Un angajat a chemat poliția pentru a raporta că „ceva nu era în regulă” cu o femeie.

Polițiștii care așteptau la următoarea oprire au găsit-o pe femeie și au arestat un bărbat. Victima a fost dusă la spital. Oamenii legii au numit-o o „femeie incredibil de puternică”, care a furnizat poliției multe informații. Ea nu-și cunoștea atacatorul, mai spun oamenii legii. 

Întregul episod a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini apar și alte persoane în tren, în acel moment, dar nu au făcut nimic pentru o ajuta, relatează ABC News.  „Au fost mulți oameni, după părerea mea, care ar fi trebuit să intervină; cineva ar fi trebuit să facă ceva. Asta spune multe despre societate; adică cine ar permite ca așa ceva să aibă loc? Deci este îngrijorător”, a spus un polițist implicat în caz.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost acuzat de viol. Acesta figura deja în baza de date a poliției. Poliția a îndemnat pe oricine care asistă la asemenea tragedii să le semnaleze autorităților.

 

Tânără de 20 de ani, violată în curtea unei biserici din Marea Britanie, de un necunoscut

 

Reamintim că o altă tânără, în vârstă de 20 de ani, a fost violată în curtea bisericii bisericii Sfânta Maria din centrul orașului Aylesbury, Marea Britanie, la începutul lunii octombrie, de către un necunoscut. După atac, fata s-a adresat poliţiei locale, în căutare de ajutor.

Victima, o tânără de 20 de ani, a reuşit să raporteze incidentul la poliţie în jurul orei 6:40, după atacul care s-a petrecut în intervalul orar aproximativ 5:30-6:15. Oamenii legii sunt acum în căutarea făptaşului şi apelează la ajutorul localnicilor pentru a-l identifica. Potrivit informaţiilor oferite de victimă, bărbatul avea aproximativ 30 de ani şi trăsături asiatice. Acesta a plecat în grabă, imediat după săvârşirea violului, scrie mirror.co.uk.

"Incidentul raportat este foarte îngrijorător. În acest moment, victima primeşte sprijinul ofițerilor special instruiți", a declarat inspectorul Jason Simpson, de la Force CID. "Ne aflăm în primele etape ale anchetei şi căutăm amănunte, pentru a stabili ce s-a întâmplat." Atât oamenii legii, cât şi localnicii indignaţi, verifică toate înregistrările video de pe camerele de supraveghere şi speră să-l aducă pe violator în faţa legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel