Doi soți care au refuzat să se vaccineze au murit de Covid, lăsând în urmă 5 copii: „Sunt speriat de moarte!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Doi soți care au refuzat să se vaccineze au murit de Covid, lăsând în urmă 5 copii: „Sunt speriat de moarte!”
Doi soți care au refuzat să se vaccineze au murit de Covid, lăsând în urmă 5 copii: „Sunt speriat de moarte!”

Un soț și o soție, în vârstă de 46, respectiv 48 de ani, au murit de COVID-19 luna aceasta, lăsând cinci copii fără părinți. Rudele lor i-au îndemnat să se vaccineze împotriva virusului, dar au refuzat. Familia vrea acum să încerce să-i ajute pe ceilalți.

Kevin și Misty Mitchem s-au cunoscut în liceu și s-au căsătorit în urmă cu 17 ani. Își creșteau cei patru copii mai mici în Stafford. Kevin a avut dintr-o căsătorie anterioară o fiică și primul său nepot.

„El lucra mereu pentru a-și întreține familia. Își iubea copiii, făcând mereu activitați diverse cu ei”, a spus mama sa, Terry Mitchem, potrivit nbcwashington.com.

Kevin a lucrat ca operator de echipamente grele și l-a ajutat pe tatăl său, Don Mitchem, cu lucrări suplimentare la tunderea peluzelor și transportarea gunoiului.

Dar luna trecută, Kevin și soția sa au fost loviți de boală. În cazul lui Misty, Covid-19 a lovit puternic și a avansat rapid.

„Kevin m-a sunat într-o zi de luni și mi-a spus: Misty e în spital. Ei spun că are COVID. Au pus-o automat pe un ventilator că era într-o situație foarte rea”, a spus Don Mitchem.

 

„Mamă, te iubesc și îmi doresc să îmi fac vaccinul”

 

Simptomele lui Kevin au început să se înrăutățească. Familia sa este frustrată că primele încercări de a obține ajutor medical nu au adus un tratament puternic: „I s-a dat doar sirop de tuse”, au spus părinții săi.

O zi mai târziu, familia sa a fost șocată să afle că și el a fost internat în spital. În timp ce Misty avea diabet, Kevin nu avea probleme de sănătate.

„El a spus: Tată, mă duc la spital”, a povestit Don Mitchem. „Am spus: De ce, Kevin? El a spus: Mă simt rău. A doua zi, Kevin a aflat că soția sa murise. Atunci starea sa a devenit gravă”.

Don Mitchem a alergat la spital pentru o ultimă conversație înainte ca fiul său să fie pus pe un ventilator pentru respirație artificială. „El a spus: Tată, sunt speriat de moarte”, își amintea Don Mitchem, oprindu-se să suspine. „I-am spus să-și sune mama.”

Kevin Mitchem și-a sunat mama.

„M-a sunat și mi-a spus: Mamă, te iubesc și îmi doresc să îmi fac vaccinul”, a spus Terry Mitchem. „Bineînțeles că i-am spus: a trecut, nu poți face nimic în acest sens acum”.

 

„Te rog, vaccinează-te!”

 

Kevin a murit pe 8 octombrie. Nici el, nici Misty nu fuseseră vaccinați.

Părinții lui Kevin, care fiecare avusese deja rapelul făcut, încercaseră în zadar să-i convingă. „Am spune doar: Hei, Kevin, hai să ne vaccinăm, amice. Nu îți va face rău”, își amintește Don Mitchem.

„Oh, știu. Sunt bine. Nu am de gând să mă vaccinez. Nu am nevoie de el”, și-a amintit el că spunea fiul său.

Don și Terry Mitchem speră că povestea devastatoare a familiei lor poate ajuta persoanele nevaccinate să se răzgândească.

„Te rog, vaccinează-te!”, spune Don Mitchem printre lacrimi. „Virusul ăsta te poate omorî la orice vârstă”, a spus el.

O mătușă îngrijește acum copiii în Carolina de Sud. Familia a organizat o strângere de fonduri pentru îngrijirea lor. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel